Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Spotify a renunţat la politica de a elimina din listele sale artişti a căror muzică îndeamnă la ură

Serviciul de streaming Spotify a renunţat la politica de a elimina din listele sale artişti a căror muzică îndeamnă la ură, potrivit Variety.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2018 - 12:27

Într-un comunicat, compania a transmis: „Credem că intenţiile noastre au fost bune, însă exprimarea a fost vagă, am stârnit confuzie şi îngrijorare şi nu am petrecut suficient timp să aflăm părerile echipei şi ale partenerilor noştri cheie înainte de a emite noile instrucţiuni”. 

„Spotify nu permite conţinut al cărui principal scop este să incite la ură ori violenţă împotriva oamenilor pe teme de rasă, religie, dizabilităţi, gen sau orientare sexuală”, a fost adăugat.

Ca şi până acum, spun reprezentanţii companiei, va fi înlăturat conţinutul care „încalcă aceste standarde”. Ei explică faptul că este vorba despre discursul ce îndeamnă la ură.

Decizia din 11 mai de a elimina din listele sale artiştii a căror muzică incită la ură ori violenţă a stârnit controverse. Spotify a adăugat din nou în listele sale piese ale rapperului XXXTentacion, însă nu şi pe cele ale lui R. Kelly.

Comentarii

loading...