17.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSocialSocietatePrimăvara se simte în Sectorul 4! A început curățenia generală!

Primăvara se simte în Sectorul 4! A început curățenia generală!

Temperaturile ridicate pe care meteorologii le estimează pentru ultimele zile de februarie ne duc deja cu gândul la primăvară. Motiv pentru care angajații de la Totul Verde din Sectorul 4 al Capitalei au demarat acțiuni de curățare a locurilor de joacă, a parcurilor și a pasajelor rutiere de pe toată raza sectorului.

Se spală tartanul, echipamentele de joacă, toboganele, leagănele, balansoarele, iar acolo unde anumite componente sunt deteriorate, ele sunt schimbate. Și parcurile primesc o mare atenție și îi așteaptă pe vizitatori în condiții maxime de confort și de igienă. Este vorba de Orășelul Copiilor, Lumea Copiilor și Tudor Arghezi, cele trei parcuri care sunt administrare de Sectorul 4.

Totodată sunt igienizate inclusiv trotuarele și stațiile STB! De asemenea, se face curățenie și în grădinile blocurilor.

Mai mult decât atât, în ultimele două săptămâni, angajații de la salubrizare au avut activități intense în Sectorul 4. Vremea prielnică a făcut ca autoritatea publică să ia măsura spălării și igienizării tuturor podurilor din sector, inclusiv cele care nu sunt administrate de primăria locală.

Activitățile s-au desfășurat pe durata a câte două nopți pentru fiecare dintre obiective, fără a afecta semnificativ traficul rutier. Zonele au fost semnalizate corespunzător, cu balize și cu garduri direcționale, lămpi de semnalizare, semne de ocolire ori semne de drum în lucru. Astfel, echipele de igienizare, în frunte cu angajații de la Totul Verde SA, au acționat, pe rând, la pasajul Europa Unită, la pasajul Unirii și la pasajul Sudului.

Cele mai citite

Carmen Palade, trimisă în judecată pentru devalizarea firmelor lui Dan Adamescu

După 6 ani de anchetă, procurorii au trimis-o în judecată pe Carmen Palade, acuzată că a delapidat zeci de milioane de lei din firmele...

Carmen Palade, trimisă în judecată pentru devalizarea firmelor lui Dan Adamescu

După 6 ani de anchetă, procurorii au trimis-o în judecată pe Carmen Palade, acuzată că a delapidat zeci de milioane de lei din firmele...

Stefanos Tsitsipas, calificare facilă în semifinalele Mastersului de la Monte Carlo

Stefanos Tsitsipas l-a învins în două seturi pe rusul Karen Hacianov, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă