25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialSocietateAvantajele gardurilor metalice. Iată de ce să alegi și tu acest material

Avantajele gardurilor metalice. Iată de ce să alegi și tu acest material

Fiecare persoană dorește să-și împrejmuiască grădina sau curtea întocmai așa cum își dorește, cu un gard care oferă protecție și intimitate deopotrivă, dar și un aspect plăcut atât pentru interiorul proprietății sale, cât și pentru aspectul observat din zona publică. Pentru un gard rezistent, atractiv ca preț, ușor de montat și care oferă tot ceea ce ai nevoie, poți alege gardul metalic.

Află care este cea mai bună ofertă pentru gardul metalic de la Mathaus.ro, de ce să alegi acest material și care sunt toate avantajele de care poți beneficia!

Diversitate și versatilitate

Gardurile metalice pun la dispoziție numeroase modele diferite și versatile ce pot fi asortate indiferent de gusturile tale, de buget sau de amenajarea exterioară a locuinței. Poți opta pentru garduri metalice decupate, cu design variat: vintage și modern, simplu sau luxury, elegant sau nonconformist deopotrivă sau chiar poți personaliza gardul după bunul plac, de la forme minimaliste și clasice, la flori, forme geometrice sau alte modele impresionante, personalizate, atrăgătoare și unice.

 Întreținere minimă

Gardurile metalice sunt foarte rezistente la stările meteo, fie acestea favorabile sau neprielnice, dar și la șocuri, lovituri, zgârieturi, uzură sau trecerea timpului. Gardurile metalice nu necesită întreținere periodică, decât în situația în care vor apărea mici pete de rugină după o perioadă îndelungată de timp. Cu toate acestea, gardurile metalice sunt deja protejate datorită unui strat de vopsea electrostatică. Pentru a curăța gardul metalic de depunerile de praf, poluare, fum, frunze sau alte reziduuri poți folosi un jet de apă de la furtunul din curte.

Siguranță optimă

Gardurile metalice sunt foarte rezistente și impunătoare. Este dificil pentru o persoană să taie sau să deterioreze gardul, acesta fiind fabricat din material puternic și dur la contact, însă cu siguranță va reuși să trezească toți membrii din locuință, mai ales dacă răufăcătorul încearcă să penetreze în curtea ta pe timpul nopții. Spre deosebire de alte materiale folosite pentru împrejmuirea locuinței: lemn, sârmă etc, gardul metalic oferă securitate și protecție superioară.

Eleganță

Alături de proprietățile de durabilitate și rezistență, gardul metalic oferă un plus de eleganță și valoare casei tale. Indiferent de modelul sau de tipul de metal utilizat: panouri, fier forjat etc, gardul de împrejmuire se va asorta la fix cu amenajarea curții, indiferent de stilul ales, aducând totodată o notă luxury a designului exterior.

Montaj ușor

Bineînțeles, montajul diferă în funcție de tipul de metal folosit, de design, dimensiune, numărul de persoane și experiența celor care participă la acest proiect. Cu toate acestea, spre deosebire de alte tipuri de garduri, cel metalic poate fi instalat destul de ușor, chiar și într-un weekend. Va trebui să montezi stâlpii de rezistență și susținere la o anumită distanță, apoi fiecare tip de metal pentru gard va fi montat pe cadrul suport și înșurubat pe stâlp. Totuși, ține minte că o lucrare poate diferi de o alta!

Intimitate și oază de liniște

În funcție de modelul ales pentru gardul metalic de împrejmuire, te vei putea bucura de un nivel mai mic sau mai mare de intimitate. De exemplu, gardul metalic decupat va oferi un plus de intimitate spre deosebire de cel forjat, însă acest lucru depinde doar de dorințele tale. Cu cât un gard este mai „plin”, cu atât activitățile tale din curtea locuinței vor fi ferite de spațiul public. Pe deasupra, plinătatea, duritatea și grosimea metalului poate avea și proprietăți de izolare fonică, reducând sunetul de pe stradă.

Raport excelent calitate-preț

Gardurile metalice oferă un raport excelent de calitate-preț. Vei găsi numeroase modele la prețuri atractive, ideale pentru orice buget, iar calitatea metalului va garanta o investiție durabilă și rezistentă! Gardurile pentru împrejmuirea locuinței tale oferă protecție, siguranță, o oază privată și liniștitoare, dar și un spațiu perfect pentru serile de vară și călduroase petrecute alături de cei dragi chiar în curtea casei tale! Ține cont de toate avantajele de care poți beneficia cu un gard metalic și simte-te protejat în propria locuință!

Cele mai citite

Incendiu la DSVSA din Pitești

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-o încăpere aflată în incinta sediului Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Piteşti."La sosirea forţelor de...

ADU îi cere demisia președintelui AEP, Toni Greblă

Alianţa Dreapta Unită(ADU) îi cere preşedintelui AEP, Toni Greblă, să-şi dea demisia, după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi de secţii de votare, potrivit...

Schimbări majore la WhatsApp! Categoria de vârstă pentru utilizarea aplicației, modificată

Gigantul social media a redus vârsta minimă necesară pentru a utiliza WhatsApp în Europa de la 16 ani la 13 ani, ceea ce a...
Ultima oră
Pe aceeași temă