24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialVIDEO Scandalurile se țin lanț de Kaufland

VIDEO Scandalurile se țin lanț de Kaufland

Kaufland reacționează! Gigantul consideră că filmarea este una orchestrată că face parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu două săptămâni.

„Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct, de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera santajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun“, ne-a transmis Kaufland România, scrie Bugetul.ro

La Kauflandul din Arad, zona Lebăda, un tânăr a filmat un șoarece care se perinda printre recipientele de Sana, marcă proprie a gigantului german.

Imediat, tânărul a postat câteva fotografii și o filmare pe rețelele de socializare. Imaginile au fost distribuite de sute de persoane în câteva ore.

Bugetul.ro a încercat să obțină un punct de vedere al companiei, însă nu a primit decât un mesaj standard, dată fiind ora târzie la care a fost solicitată reacția.

„Bună, Îţi mulţumim pentru mesaj. Programul nostru s-a încheiat însă revenim cu răspuns în cel mai scurt timp, în cursul zilei de mâine. Numai bine, Echipa Kaufland”, ne-a transmis Kaufland România, pe Facebook.

Totuși, am reușit să luăm legătura cu utilizatorul de Facebook care a surprins întreaga scenă. Acesta ne-a povestit că a vrut să-și cumpere un iaurt și așa a observat șoarecele.

De asemenea, ne-a mai spus că, imediat după ce a oprit filmarea, și-a făcut apariția angajat al hipermarketului, care a încercat să prindă „intrusul”.

„Voiam să îmi iau un iaurt și l-am văzut acolo… Chiar atunci când am oprit filmarea, a apărut un angajat al firmei și încercase să îl prindă… nu am mai stat acolo sa vad ce sa întâmplat mai departe”, ne-a transmis tânărul, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă