26.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSocialSăptămâna începe cu ploaie

Săptămâna începe cu ploaie

Vremea se menține caldă, dar va deveni instabilă pe aproape întregul teritoriu al României, informează, duminică, ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 si 19 grade Celsius, iar cele minime între 4 si 9 grade, putând coborî însă, în depresiuni, spre 1 – 2 grade Celsius.

Va ploua, luni, mai ales în jumătatea de vest a României, iar seara și noaptea în toate regiunile.

În Capitală, temperatura maximă va fi de 17 – 18 grade, iar cea minimă de 7 – 8 grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar seara și noaptea vor fi ploi de scurtă durată si, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă