9.4 C
București
luni, 26 februarie 2024
AcasăSocialS-a încheiat DENTA II – evenimentul de top al industriei stomatologice a...

S-a încheiat DENTA II – evenimentul de top al industriei stomatologice a reunit 154 de companii

Între 15 şi 17 noiembrie, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, s-a desfășurat cea de-a 36-a ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II, cea mai dinamică și complexă manifestare pentru aria stomatologică din România.

La cea de-a 36-a ediția a DENTA s-a înregistrat o creștere cu 21% a numărului de expozanți. La eveniment au participat 154 de companii: 128 din România și 26 din Belgia, China, Marea Britanie, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Liechtenstein, Olanda, Pakistan, Polonia, Coreea de Sud și Elveția.

Menționăm că suprafața expozițională a DENTA II a fost de 8.300 mp, în creștere față de ediția de anul trecut cu 52%.

De asemenea, gradul de internaționalizare a expoziției a fost de 17%, în creștere cu 55% față de manifestarea din anul 2017.

3.000 de vizitatori au avut posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la cele mai bune prețuri.

DENTA II a atins recordul în ceea ce privește evenimentele conexe. Specialiștii au putut participa la 52 de activități tematice: simpozioane, cursuri, prezentări de produse, demonstrații practice și hands-on.

Dintre ele amintim: Simpozionul Știintific de Medicină Dentară – Actualități în Medicină Dentară Digitală, organizat de Asociația Română de Reabilitare Orală; conferința „Mai întâi biologia”, organizată de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, speakeri: Dr. Sergiu Mureșan, Dr. Bogdan Moldoveanu și Dr. Vlad-Cristian Deac; conferința „Inhalosedarea în stomatologice”, organizată de Tehnical Dent și susținută de Dr Anca Călin; prezentări: „Noțiuni generale în utilizarea Microscopului Endodonticîn practica dentară generală,” susținută de Dr. Horia Colibășanu și „Microscopul în endodonție sau arta salvarii dinților”, susținută de Dr. Andreea Oana Roșu.

Subiectele dezbătute în cadrul acestor manifestări conexe au avut în vedere tendinţele şi viitorul stomatologiei.

„La finalul celei de-a 36-a ediții a expozitiei internaționale de produse si echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II, vă mulțumim pentru participare și pentru contribuția adusă la realizarea celui mai vizibil eveniment pentru industria stomatologică din România. Vă dorim succes în activitatea desfășurată și vă așteptăm la ediția de primăvară a expoziției DENTA, care va avea loc între 11 și 13 aprilie 2019!”, transmite Mihai Costriș, Directorul General ROMEXPO.

Pentru înscrierea la următoarea ediție a DENTA puteți lua legătura cu echipa de organizare. Date de contact aici: http://www.denta.ro/contact/

Expoziția este organizată bianual, primăvara și toamna, de ROMEXPO, împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și în parteneriat cu: Asociația Furnizorilor de Produse Stomatologice din România, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Asociația Societatea Română de Reabilitare Orală și Asociația Dentară Română pentru Educație.

Cele mai citite

Președintele Iohannis participă la reuniunea de la Paris pentru sprijinul acordat Ucrainei

Președintele Iohannis participă, la Paris, la reuniunea organizată de președintele Macron pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei. "Președintele României, Klaus Iohannis, va participa luni, 26 februarie...

Jumătate dintre mamela sub 14 ani dib UE se află în România

În România, în 2022, erau înregistrate peste 7.000 de mame minore, relevă documente al Ministerului Familiei, potrivit cărora numărul acestora a fost cu...

Nae Caranfil, regizorul:”Nici la Hollywood nu prea mai sunt bani”

La Dialogurile Puterii, un invitat special, regizorul Nae Caranfil, cu modestia creatorului, vorbește despre filme, despre trecutul și viitorul cinematografiei, dar și despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă