12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSocial“Public Speaking”, Program Transformational oferit de Noblesse Academy

“Public Speaking”, Program Transformational oferit de Noblesse Academy

Programul este sustinut de Laura Dragomir – Consultant in comunicare & Speaker transformational si are ca principal scop constientizarea importantei  comunicarii in public, pentru ca audienta ii va tine minte doar pe cei cu idei solide, exprimate clar.

Este un Program transformational pentru ca are o STRUCTURA care ii ajuta pe participanti:

  • sa urmeze o secventa logica de pasi
  • fiecare pas are un set de instrumente concrete
  • fiecare abilitate sau tehnica are elemente care o fac explicita functional

 Programul este este conceput pentru antreprenori, manageri, specialisti in marketing si in vanzari si le dezvolta ablitatatea de a comunica  eficient, atat in context de business, cat si in viata de zi, pentru a putea transmite incredere.

Beneficiile Programului sunt: pregatirea fizica si mentala, stabilirea obiectivelor personale în structurarea mesajului cheie, controlul emotiilor, identificarea stilului propriu de comunicare verbal si nonverbal, dobandirea unor tehnici de relationare cu publicul. In plus, participantii vor  deprinde cum sa-si construiasca Brandul Personal in Public Speaking si vor primi tipsuri practice.

La final, fiecare participant va sustine un proiect (discurs, prezentare) pe care il va pregati pe durata desfasurarii programului. Speech-ul va fi filmat si va avea loc pe o scena, la microfon, in fata audientei!

Inscrierile se fac la adresa event.manager@palatulnoblesse.ro sau telefon 0749.232.311 pana la data: 5 martie 2018. Pentru mai multe informatii, se poate vizita pagina: https://www.noblesseacademy.ro/course/public-speaking/

Programul Transformational: Public Speaking – “Create your signature talk”, este un promotor  al seriei de cursuri de dezvoltare profesionala  initiata de Noblesse Academy. Cursurile vor fi sustinute de traineri de top, specialisti in domeniile in care activeaza si vor avea loc la Palatul Noblesse, sala Biblioteka.

Pe langa cursurile de dezvoltare profesionala, Noblesse Academy isi completeaza oferta cu un calendar de cursuri si workshop-uri de dezvoltare personala pentru un lifestyle valoros, cu specialisti de top din diferite domenii: design interior, teatru, muzica, dans, nutritive, frumusete, psihologie si spiritualitate.

Noblesse Academy este un proiect al Noblesse Group, si are drept motto “Via Valores”- calea catre valori.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- platforma de cursuri, ateliere si workshop-uri, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu in stil eclectic, situata pe strada Sfintilor, nr 7.

Cele mai citite

Se deschide cel mai mare mall din Capitală. Se fac angajări

Se pregătește deschiderea celui mai mare mall din Capitală și vor fi angajați sute de oameni. Militari Shopping se va transforma în cel mai...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă