3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăSocialVIDEO Protest inedit în județul Prahova. Șoferii au plantat flori în...

VIDEO Protest inedit în județul Prahova. Șoferii au plantat flori în gropile din asfalt

Pentru a atrage atenţia autorităţilor, localnicii au plantat, din loc în loc, panseluţe în gropile din asfalt.

Mai multe persoane din localităţile Ceraşu şi Slon au protestat, marţi, într-un mod inedit: au astupat găurile formate în asfalt cu pământ apoi au sădit flori, pe care le-au udat.

Imaginile au fost apoi postate pe o reţea de socializare, cu mesajul: “Sat Slon, judeţul Prahova. Trebuie să vedeţi ce a păţit primarul în dimineaţa asta!”.

„Cât mai multe panseluţe”, a scris o tânără.

Primarul din localitatea Ceraşu, Dumitru Duca, a declarat că este vorba despre un drum care leagă Ceraşu de Slon, folosit zilnic şi care s-a deteriorat mai rău anul acesta, după ce s-a folosit materialul antiderapant.

“E un drum pe care calc în fiecare zi. Credeţi că nu aş vrea să merg ca pe oglindă? A fost polei, s-a dat cu mult material antiderapant şi s-a distrus drumul mai mult ca-n alte dăţi. Sunt gropi şi în Ploieşti, peste tot. O să pun o grămadă de asfalt să văd dacă se duce cineva să asfalteze”, a spus Duca.

Potrivit primarului, drumul este în planul de investiţii din anul 2018, pentru asfaltare.

 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Un bărbat din Arad, amendă pentru injurii aduse pe Facebook

Un bărbat din Arad a primit o amendă marți de 1.000 de lei de la jandarmi pentru injurii aduse pe rețeaua de socializare Facebook,...

Ziua Constituției nepromulgate: circul și falsul Republicii

A fost circ la ședința solemnă a Camerei Deputaților și Senatului, de Ziua Constituției, ținută cu ocazia aniversării a 30 de ani de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă