24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSocialVIDEO Protest inedit în județul Prahova. Șoferii au plantat flori în...

VIDEO Protest inedit în județul Prahova. Șoferii au plantat flori în gropile din asfalt

Pentru a atrage atenţia autorităţilor, localnicii au plantat, din loc în loc, panseluţe în gropile din asfalt.

Mai multe persoane din localităţile Ceraşu şi Slon au protestat, marţi, într-un mod inedit: au astupat găurile formate în asfalt cu pământ apoi au sădit flori, pe care le-au udat.

Imaginile au fost apoi postate pe o reţea de socializare, cu mesajul: “Sat Slon, judeţul Prahova. Trebuie să vedeţi ce a păţit primarul în dimineaţa asta!”.

“Cât mai multe panseluţe”, a scris o tânără.

Primarul din localitatea Ceraşu, Dumitru Duca, a declarat că este vorba despre un drum care leagă Ceraşu de Slon, folosit zilnic şi care s-a deteriorat mai rău anul acesta, după ce s-a folosit materialul antiderapant.

“E un drum pe care calc în fiecare zi. Credeţi că nu aş vrea să merg ca pe oglindă? A fost polei, s-a dat cu mult material antiderapant şi s-a distrus drumul mai mult ca-n alte dăţi. Sunt gropi şi în Ploieşti, peste tot. O să pun o grămadă de asfalt să văd dacă se duce cineva să asfalteze”, a spus Duca.

Potrivit primarului, drumul este în planul de investiţii din anul 2018, pentru asfaltare.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fernando Alonso rămâne la Aston Martin până în 2026

Dublu campion mondial de Formula 1 Fernando Alonso şi-a prelungit contractul cu Aston Martin până la sfârşitul sezonului 2026. „Acest acord multianual cu Fernando (al...

Modificări ale traseelor tramvaielor de pe Calea Moșilor

Începând de duminică, 14.04.2024, STB SA va aplica măsura de reorganizare a liniilor de tramvai care funcționează în zona istorică de pe Calea Moșilor,...

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...
Ultima oră
Pe aceeași temă