Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Protest inedit în județul Prahova. Șoferii au plantat flori în gropile din asfalt

Mai mulţi locuitori din județul Prahova au protestat, marţi, pe drumul care leagă localităţile Ceraşu de Slon, nemulţumiţi că şoseaua este plină de gropi.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2018 - 17:26

Pentru a atrage atenţia autorităţilor, localnicii au plantat, din loc în loc, panseluţe în gropile din asfalt.

Mai multe persoane din localităţile Ceraşu şi Slon au protestat, marţi, într-un mod inedit: au astupat găurile formate în asfalt cu pământ apoi au sădit flori, pe care le-au udat.

Imaginile au fost apoi postate pe o reţea de socializare, cu mesajul: “Sat Slon, judeţul Prahova. Trebuie să vedeţi ce a păţit primarul în dimineaţa asta!”.

"Cât mai multe panseluţe”, a scris o tânără.

Primarul din localitatea Ceraşu, Dumitru Duca, a declarat că este vorba despre un drum care leagă Ceraşu de Slon, folosit zilnic şi care s-a deteriorat mai rău anul acesta, după ce s-a folosit materialul antiderapant.

“E un drum pe care calc în fiecare zi. Credeţi că nu aş vrea să merg ca pe oglindă? A fost polei, s-a dat cu mult material antiderapant şi s-a distrus drumul mai mult ca-n alte dăţi. Sunt gropi şi în Ploieşti, peste tot. O să pun o grămadă de asfalt să văd dacă se duce cineva să asfalteze”, a spus Duca.

Potrivit primarului, drumul este în planul de investiţii din anul 2018, pentru asfaltare.

 

Comentarii

loading...