Propunere de carantinare pentru orașele Alba Iulia, Blaj, Sebeş şi Cugir

Prefectul de Alba Nicolae Albu a declarat că Direcţia de Sănătate Publică Alba a trimis către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) propunerea de a carantina oraşele Alba Iulia, Blaj, Sebeş şi Cugir.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

14.11.2020 - 18:04

„Direcţia de Sănătate Publică Alba a trimis către INSP propunerea de carantinare a mai multor localităţi din judeţ. Incidenţa cea mai crescută o avem pe municipiul Alba Iulia, municipiul Blaj, municipiul Şebeş şi oraşul Cugir. Dacă vine aprobarea, mâine vom convoca Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Se va vota şi în funcţie de aviz, dacă avem propunerea specialiştilor şi avizul INSP, se supune la vot şi se va lua o decizie în consecinţă”, a afirmat Nicolae Albu, sâmbătă pentru News.ro.

Prefectul de Alba a mai spus că „propunerea o face DSP şi INSP o avizează favorbabil sau nefavorabil, iar apoi CJSU ia o decizie”. 

Conform datelor furnizate de Grupul pentru Comunicare Strategică sâmbătă, în judeţul Alba sunt 7.645 de cazuri confirmate de COVID-19, un număr de 238 de cazuri nou confirmate şi incidenţa înregistrată la 14 zile este de 5,98.

Citește totul despre:

#alba iulia #INSP

Comentarii