22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSocialPrimul turist în spațiu. Ce mesaj ne transmite acesta ?

Primul turist în spațiu. Ce mesaj ne transmite acesta ?

Poate că numele Unity nu înseamna prea mult acum câteva zile. Poate că nici acum nu înseamnă. De astăzi însă, Unity devine nava care duce primul turist în Spaţiu. Aşa cum şi-a imaginat Stephen Hawking în urmă cu 5 ani.

Richard Branson a postat, duminică, un mesaj pe Twitter, înainte de a pleca în Spaţiu, cu racheta Unity, alături de alţi cinci membri ai echipajului.

„Misiunea mea este să transform visul călătoriei spaţiale într-o realitate – pentru nepoţii mei, pentru nepoţii tăi, pentru toată lumea”, a scris miliardarul pe platformă, înainte de lansarea rachetei.

Miliardarul Richard Branson se va urca în racheta Unity, duminică, şi se va duce către Spaţiu. Alături de Branson vor fi cinci specialişti, iar Dave Mackay este pilotul principal. Va fi pentru a treia oară când duce Unity în Spaţiu.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă