4.7 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSocialPreședintele a promulgat legea. Cine va avea dreptul gratuit la măști de...

Președintele a promulgat legea. Cine va avea dreptul gratuit la măști de protecție

Potrivit legii promulgate joi, 23 iulie, statul român va acorda gratuit un set de 30 de măşti de protecţie, lunar, pentru câteva categorii de persoane. 

Beneficiarii acestei legi vor fi persoane care trăiesc din ajutorul social, persoanele care primesc alocație pentru susținerea familiei, pensionarii care primesc pensia minimă garantată de până la 1.000 de lei inclusiv, precum și unele dintre persoanele încadrate în grad de handicap.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă