Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa: Academia Cațavencu

Ponta – profeţii din piscină

Cineva spunea că emisiunile din piscina publică a lui Lucian Mîndruţă ar trebui reluate. La ore de vârf şi de maximă audienţă.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2019 - 03:50

Dacă Siviu Brucan, în carne, nu este, în spirit şi-a găsit sălaş. Se poate, şoptesc scenariştii succesului reluărilor la timp. Şi de poveste.Un amestec între emisiunea din piscină şi “Profeţii din trecut” ar fi exact ce ne lipseşte în noua media, în care feeling-urile sunt mai importante, decât realităţile.


Dacă Silviu Brucan, păstorul GDS-ului nu mai e în trup, în spirit el e mai prezent printre noi mai mult ca oricând.
Selecţionerii chipurilor de impact l-ar putea recomanda pentru o primă emisiune, băgat în apă până în gât, pe Victor Ponta.
Liderul Pro România este tot ce are mai bun politica românească în materie de profeţii cu ancore în trecut. Omul care şi-a anunţat demisia din PSD pe reţelele sociale ar putea fi invitatul special, cel ce ar transmite cele mai ascultate profeţii.


Citește articolul pe Academia Cațavencu

Comentarii

loading...