Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Numărul de ore la clasa pregătitoare va fi mai mic în noul an școlar

Numărul de ore la clasa pregătitoare va fi mai mic în anul școlar 2020 - 2021, a anunțat ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2020 - 18:58

Numărul de ore la clasa pregătitoare va fi mai mic în anul școlar 2020 - 2021, a anunțat, joi, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie.

"Începând cu clasa pregătitoare vom reduce numărul de ore la clasă şi vom prezenta noile planuri-cadru pentru învăţământul primar. În curând, specialiştii din cadrul Ministerului Educaţiei vor prezenta aceste noi planuri-cadru, le vom pune în dezbatere publică", a anunțat, joi, la Parlament, ministrul Monica Anisie.

Comentarii