Nicușor Dan: Un pasaj care se putea face în patru ani s-a făcut în zece ani

Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a prezentat, joi, un nou exemplu de ineficiență a Municipalității.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

09.07.2020 - 15:37

"Pasajul Nicolae Grigorescu, cu care s-a lăudat azi primarul PSD, Gabriela Firea, e un alt exemplu de ineficienţă a actualei administraţii a Capitalei. Primarul PSD, Gabriela Firea, a avut nevoie de doi ani ca să mute nişte cabluri de înaltă tensiune, deci darea în funcţiune a acestui pasaj pe care şi-l arogă în mod ruşinos a fost întârziată cu doi ani de zile. În total, le-a luat 10 ani administraţiilor PSD, Oprescu-Firea, să facă o lucrare de infrastructură care se putea realiza într-un mandat de primar, adică în maximum 4 ani. Pasajul, întins pe 10 ani de lucrări, e oglinda neputinţei PSD în Bucureşti", a susținut Nicușor Dan într-un mesaj postat, joi, pe Facebook.

Opinia exprimată de Nicușor Dan vine ca răspuns la un anunț transmis, joi dimineață, de primarul general, Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, joi s-au finalizat lucrările la proiectul de fluidizare a circulaţiei din zona Nicolae Grigorescu - Splai Dudescu, din Sectorul 3 al Capitalei. În această zonă va funcționa un pasaj rutier peste râul Dâmbovița.

Comentarii