21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSocialIncendiul de la depozitul de deșeuri periculoase de la Brazi, Prahova a...

Incendiul de la depozitul de deșeuri periculoase de la Brazi, Prahova a fost lichidat după 24 de ore

Incendiul de la incineratorul de deșeuri periculoase din comuna Brazi, judeţul Prahova, a fost stins, luni, după 24 de ore. Focul a pornit din cauza fumatului în loc nepermis, au stabilit pompierii.

Potrivit ISU Prahova, autospeciala de intervenţie de la depozitul de deşeuri a revenit la bază, luni.

„Au ars aproximativ 100 de tone deseuri – mase plastice, lichide combustibile, deşeuri medicale, recipiente sub presiune, deşeuri chimice solide”, informează ISU Prahova, potrivit epicnews.ro.

Incendiul de la depozitul de deșeuri periculoase din localitatea Brazi, Prahova a fost stins după ce izbucnise de la o țigară

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza fumatului în locuri nepermise.

Autorităţile din Prahova au fost în alertă, duminică, din cauza incendiului izbucnit la incineratorul de deşeuri periculoase din Brazi. A fost emis şi un mesaj Ro-Alert din cauza fumului dens.

Un incendiu a cuprins o anexă a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o anexă a unei secţii a Spitalului Județean de Urgenţă (SJU) Ploiești, focul fiind rapid lichidat, astfel că nu se impune evacuarea pacienţilor.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul a izbucnit la Biroul Asistenţă Socială de la Secţia Buna Vestire a SJU.

Această secţie funcţionează aproape de zona centrală a oraşului, conform agerpres.ro.

Incendiul este deja lichidat şi nu se impune evacuarea pacienţilor, precizează ISU.

Încă un incendiu la un spital Covid! De data aceasta, tragedia s-a produs la Ploiești 

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă(n.r. 11 noiembrie 2021), la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti, care este unitate suport COVID. Doi pacienți și-au pierdut viața carbonizați, iar alți 15 au fost transferați la Spitalul Județean. Autorităţile au activat Planul roșu de intervenţie. Între timp, incendiul a fost lichidat.

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti, unde sunt tratați pacienți bolnavi de Covid. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a anunțat că în incendiu și-au pierdut viața două persoane. Este vorba despre doiă bărbați, de 74 și 75 de ani, singurii pacienți care se aflau în salon în momentul producerii tragediei. Alături de ei se afla însă și o asistentă care este, de asemenea, rănită. Femeia, care are arsuri pe 20% din suprafața corpului, a fost transportată la Spitalul Floreasca din București.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:01:04

VIDEO: Proteste în Germania – Cer deschiderea gazoductului Nord Stream 2

Câteva sute de germani au protestat duminică în orașul Lubmin, situat în estul Germaniei, pe malul mării, cerând punerea în funcțiune a proiectului de...

Cea mai nouă tehnologie pentru frumusețea femeilor din România

Compania Dyson, cunoscută la nivel global pentru cercetarea și tehnologia de top, a organizat primul eveniment în România, dedicat produselor care asigură frumusețea femeilor. La...
00:01:14

Sute de femei din nordul Siriei protestează în solidaritate cu femeile din Iran

Sute de femei au protestat luni (26 septembrie) în nordul Siriei, regiune controlată de kurzi, pentru moartea unei femei kurde iraniene, aflată în custodia...
Ultima oră
Pe aceeași temă