Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Incendiu într-un spital din Cluj-Napoca, lichidat rapid de pompieri

Un incendiu declanșat de un scurtcircuit produs la instalația electrică s-a produs într-un grup sanitar al Spitalului CFR din municipiul Cluj-Napoca.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2020 - 08:56

Pompierii au fost chemați de cadrele medicale să intervină de urgență pentru a stinge un incendiu declanșat duminică dimineață într-una dintre băile Spitalului CFR Cluj-Napoca.

În timp ce echipe de pompieri au acționat pentru stingerea focului, alți salvatori au evacuat de urgență trei pacienți dintr-un salon situat lângă baia în care a izbucnit incendiul.

Potrivit primelor concluzii, un scurtcircuit la instalația electrică a fost cauza producerii incendiului care nu a produs decât pagube minore însă a generat panică printre pacienți și cadrele medicale aflate de gardă la etajul 1 al clădirii.

Comentarii