Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FSLI: Randamentul elevului la cursuri online e undeva la 50 la sută

Randamentul de instruire al unui elev la cursuri online este la jumătate față de cel de la cursurile în clasă, estimează Simion Hăncescu, președintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

23.07.2020 - 00:17

"Toată lumea recunoaşte că nu poate fi înlocuită învăţarea clasică. Dacă nu este profesorul faţă în faţă cu elevul, randamentul e undeva la 50 la sută", a declarat, miercuri, Simion Hăncescu, președintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI).

Liderul FSLI avertizează că practicarea învăţământului online la începutul anului şcolar, adică în septembrie 2020, va ridica noi probleme, deoarece, spre deosebire de aplicarea lui în primăvară, când a început pandemia în România, la începutul anului şcolar profesorii trebuie să pună accent pe predare, nu pe recapitulare.

Comentarii