Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO. Ca’n București. Bănci și pistă de bicicliști, peste stație RATB

În sectorul 2, călătorii RATB, bicicliștii și pensionarii sunt înghesuiți de administrația locală, pe câțiva metri pătrați.

Share

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

Actualizat: 22.05.2018 - 17:39

Colaborarea “exemplară” dintre Primăria Capitalei, primăriile de sector și regiile autonome din București iese încă o data la lumină.

În sectorul 2, într-o stație a Regiei Autonome de Transport București (RATB), Primăria Capitalei a trasat o pistă pentru bicicliști, iar administyrația de sector a plasat bănci.

Astfel, pe cățiva metri ar trebui să treacă călătorii care coboară din mijloacele de transport în comun, bicicliștii și să aibă loc și cei care vor să stea pe băncile amplasate de Primăria Sectorului 2.

Comentarii