19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSocialFirma de curierat rapid in Bucuresti

Firma de curierat rapid in Bucuresti

Cum gasesti in Bucuresti o firma de curierat rapid la care sa revii mereu cu incredere? Vino la GCouriers!

Stim cat de mult te preocupa sa ai acces facil, fara bataie de cap la serviciile unei firme de curierat rapid si sa beneficiezi de o livrare in siguranta a plicului/coletului tau.

Ai testat poate multe alte servicii de curierat. Acum este mult mai simplu: GCouriers, firma de curierat rapid din Bucuresti, iti pune la dispozitie servicii de curierat rapid la cele mai inalte standarde, intr-un mod transparent si asigurandu-ti tot ceea ce conteaza pentru tine: rapiditate – posibilitatea de a selecta curierul aflat in proximitatea ta, incredintarea coletului sau documentului tau celui mai potrivit curier ales de tine, pe baza calificativului primit (un sistem de clasare bazat pe istoricul si reputatia curierului in relatia cu clientii), rapiditatea livrarii si expedierea in siguranta a pachetului/coletului tau.

Serviciile de curierat rapid sunt cautate de catre toate persoanele active si al caror timp este limitat precum si de catre toate persoanele care si-au asumat expedierea urgenta si in siguranta a unui plic sau a unui pachet.

Atunci cand livram un pachet sunt multi factori pe care ii luam in calcul: persoanele fizice si companiile ne incredinteaza lucruri importante care trebuie sa ajunga la destinatar. Si pe cat sunt de importante pe atat de mult au nevoie de servicii de curierat rapid. De la accesare pana la livrare.

Aplicatie pentru curierat rapid

Aplicatia GCouriers este cea care te pune in contact cu echipa noastra de curieri. Creata impreuna cu echipa de programare oferita de catre Creative Ones – firma de programare si optimizare WEB, aceasta este usor de accesat si de folosit si iti permite controlul total din momentul in care alegi firma noastra de curierat si implicit curierii nostri si pana la livrare.

Un serviciu modern, accesibil si care pune accent pe calitatea serviciilor de curierat si satisfacerea necesitatilor clientului.

Am ales pentru tine cei mai buni si de incredere curieri din Bucuresti. Urmarim in permanenta modul in care colegii nostri lucreaza si respecta standardele si calitatea interactiunilor pe care le au cu clientii nostri si la momentul livrarii.

Cum functioneaza sistemul de curierat rapid GCouriers?

Indiferent de dimensiunile pachetului, beneficiezi de un serviciu de curierat rapid, trei tipuri de curieri fiind disponibile, in functie de mijlocul de deplasare, greutatea pachetului si adresa de expeditie:

  • Alege Curierul Alb pentru documente, colete usoare, acesta deplasandu-se cu ajutorul scuterului, bicicletei, rolelor sau mijlocelor de transport in comun.
  • Alege Curierul Gri, cel care se deplaseaza cu masina sau duba pe o raza de 60 km.
  • Alege Curierul Mov, cel care este cel mai potrivit pentru expeditii in afara Bucurestiului, oriunde in tara, indiferent de greutatea pachetului.
  • Prin intermediul aplicatiei, clientul are disponibila informatia legata de costul serviciului rapid de curierat si posibilitatea de a efectua plata online, in conditii de maxima siguranta. De asemenea, tot istoricul livrarilor este disponibil in aplicatie.

Prin intermediul aplicatiei, clientul are disponibila informatia legata de costul serviciului rapid de curierat si posibilitatea de a efectua plata online, in conditii de maxima siguranta. De asemenea, tot istoricul livrarilor este disponibil in aplicatie.

Si pentru ca vorbim despre servicii de curierat rapid, te asiguram ca in maxim o ora curierul GCouriers va veni la destinatie pentru a prelua pachetul sau documentul tau si imediat va porni spre locul de livrare. Confirmarea de livrare este realizata in timp real, pe baza pozei realizate de catre curierii GCouriers, insotita de semnatura de primire.

Livram si noi ceva in plus, pe langa pachetul tau: un zambet. Este garantia lucrului facut bine si cu simtul raspunderii. Suntem o firma de curierat rapid responsabila si eficienta.

Nu-i asa ca acum iti poti lasa deoparte toate grijile?

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă