3.7 C
București
luni, 19 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentUn șofer a agățat o polițistă cu mașina

Un șofer a agățat o polițistă cu mașina

Poliția din județul Argeș desfășoară o anchetă după ce un șofer a agățat o polițistă cu mașina. Accidentul s-a produs în timp ce agenta de poliție dirija circulația rutieră pe Drumul Național 7.

“Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti desfăşurau activităţi de dirijare – fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecţia cu str. Cavalerului şi str. Zavoi, pe raza aceleiaşi localităţi. În aceste condiţii, un bărbat de 37 de ani, din Ştefăneşti, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcţia Topoloveni spre Piteşti, a acroşat şi accidentat uşor o poliţistă, din cadrul formaţiunii rutiere, care se afla în intersecţie”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeş.

Potrivit regulilor din Poliția Română, pe toată durata programului de muncă, un polițist se află în misiune.

Mașina s-a apropiat prea mult de o polițistă aflată în timpul serviciului

La locul accidentului a fost trimis și un echipaj medical. Primele investigații arată că polițista a suferit doar leziuni ușoare. Nu a fost necesar ca femeia să fie transportată la spital. Șoferului care a comis accidentul i s-a întocmit dosar penal. Acuzația împotriva lui este aceea de vătămare corporală din culpă. Gravitatea acuzației se stabilește în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei.

În România au mai fost cazuri când angajați ai Poliției Române sunt loviți de autovehicule. Au fost chiar situații în care șoferi care nu voiau să oprească mașina i-au lovit pe polițiști în mod intenționat. În toamna anului 2020, o șoferiță a lovit intenționat cu mașina un polițist aflat pe motocicletă. Șoferița a fost judecată și condamnată la 9 ani de închisoare.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Biserica românească din Charleroi, prădată de hoţi

Biserica Ortodoxă Română din Charleroi (Belgia) a fost prădată de hoți vineri noaptea, aceștia furând toate crucile, sfeșnicele, candelele, cădelnița, dar şi cutia...

CIJ începe audieri cu privire la consecințele juridice ale ocupării teritoriilor palestiniene de către Israel

Cea mai înaltă instanţă a ONU organizează începând de astăzi audieri privind consecinţele juridice ale ocupării teritoriilor palestiniene de către Israel din 1967, cu...

Aveți grijă, prim-ministrul este din Buzău!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, avertizează constructorii turci cu privire la proiectul Centurii de Sud a Buzăului, susținând că primul ministru Marcel Ciolacu este...
Ultima oră
Pe aceeași temă