8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialEducațiePrimarul Nicușor Dan arată cum își duce copilul la școală

Primarul Nicușor Dan arată cum își duce copilul la școală

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a postat pe internet un scurt mesaj dedicat începerii anului școlar, însoțind acest mesaj cu o fotografie în care apare alături de propria familie, în curtea unei școli.

Din fotografie rezultă că Nicușor Dan și soția lui și-au dus fetița la școală, în ziua de 11 septembrie 2023. În această fotografie, Nicușor Dan apare îmbrăcat în costum – semn că, probabil, imediat după ceremonia de deschidere a anului școlar, primarul general va merge la birou. Mesajul a fost plasat pe internet puțin după ora 9 dimineața.

“Mult succes tuturor elevilor și profesorilor în noul an școlar!”, este mesajul postat, pe facebook, de Nicușor Dan, în dimineața de 11 septembrie 2023.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă