4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialDublu asasinat în Capitală. Cine este autorul dublei crime?

Dublu asasinat în Capitală. Cine este autorul dublei crime?

Potrivit sursei citate, sâmbăta seara, un tânăr în vârstă de 23 de ani a înjunghiat mortal un vecin în scara unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, au descoperit, în apartamentul în care agresorul locuia şi cadavrul iubitei lui în vârstă de 24 de ani.

Potrivit sursei citate, tânărul care a comis crima este de origine libaneză, el fiind consilier în cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti.

În urma acestei duble crime, a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru infracţiunea de omor calificat, care a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Speriați, vecinii au sunat la 112 ca să ceară ajutorul polițiștilor. Potrivit sursei citate, tânărul a fost imobilizat de mai mulți vecini din bloc până la sosirea echipajelor de Poliție.

Anchetatorii au descoperit în apartament cadavrul femeii de 24 de ani. Dus la audieri, tânărul de cetățenie libiană a refuzat să facă declarații.

Cel suspectat că a comis dubla crimă a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

Surse din rândul anchetatorilor susțin că tânărul ar fi consumator de droguri și s-ar fi aflat în stare de sevraj în momentul în care a comis crimele.

Tânărul acuzat de comiterea dublei crime este fiul unui oficial din cadrul Ambasadei Libiei la Bucureşti, care ar urma să îşi încheie mandatul, conform news.ro. Tânărul a venit în România cu tatăl său, înscriindu-se la facultate.

Bărbatul ucis avea 64 de ani.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă