29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSocialDouă persoane au fost scoase de pompieri dintr-o fântână la Valea Cânepii,...

Două persoane au fost scoase de pompieri dintr-o fântână la Valea Cânepii, Brăila

Două persoane, în vârstă de 46 şi respectiv 53 de ani, căzute, sâmbătă, într-o fântână, în localitatea Valea Cânepii, au fost scoase de pompieri şi predate Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), a informat ISU Brăila.

În acest caz s-a intervenit cu o autospecială de tip ASAS, una de descarcerare şi trei ambulanţe, dintre care una a SMURD şi două ale SAJ Brăila.

Îngrijiri medicale au fost acordate şi unei a treia persoane, care era semiconştientă. Anterior, acesta a intrat după cele două persoane şi a rămas blocată în fântână, dar a fost scoasă de cetăţeni până la sosirea echipajelor de intervenţie, potrivit agerpres.ro.

În 2020, un bărbat căzut în fântână la Bârlad a fost salvat de pompieri

Detaşamentul de pompieri Bârlad din cadrul ISU Vaslui a intervenit cu două autospeciale, un ofiţer şi cinci subofiţeri, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 42 ani, care era blocat într-o fântână din localitatea Bogdăniţa.

Pompierii l-au găsit pe bărbat blocat în fântână, la o adâncime de aproximativ 12 metri.

„Persoana era în stare de conştienţă. Prin folosirea unor utilaje specifice în astfel de misiuni, după aproximativ 25 de minute, victima a fost extrasă în siguranţă. Persoana salvată a fost preluată de un echipaj aparţinând SAJ Vaslui. La intervenţie a participat şi o autospecială aparţinând Detaşamentului de pompieri Vaslui, autospecială de căutare salvare încadrată de doi subofiţeri specializaţi pentru astfel de misiuni”, a precizat, marți, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Elvis Piruş.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ludovic Orban: „Intrarea României în Schengen nu este un favor pe care ni-l face cineva. Este dreptul nostru!”

Ludovic Orban a scris pe pagina sa de Facebook despre un subiect mult disputat de multă vreme, și anume, intrarea României în spațiul Schengen. Președintele...

Ludovic Orban: „Intrarea României în Schengen nu este un favor pe care ni-l face cineva. Este dreptul nostru!”

Ludovic Orban a scris pe pagina sa de Facebook despre un subiect mult disputat de multă vreme, și anume, intrarea României în spațiul Schengen. Președintele...

Optsprezece migranți au murit în timp ce încercau să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania

Optsprezece migranți au murit și alții au fost răniți atunci când o mulțime uriașă a încercat să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania,...
Ultima oră
Pe aceeași temă