6.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSocialDe la pasiunea pentru limba engleză la centru premiat Cambridge English Assessment

De la pasiunea pentru limba engleză la centru premiat Cambridge English Assessment

Acum venim cu povestea noastră, a businessului în educație numit Flying Colours, pe care l-am pornit în urmă cu 10 ani, de la o idee fermă și bazată pe experiență de lucru solidă – să creăm cel mai potrivit mediu pentru învățarea limbii engleze. Misiunea companiei este definită de tot ceea ce înseamnă limba engleză. Cursuri de limba engleză pentru copii, adolescenți și adulți pentru orice nivel (începător – mediu – avansat), cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge (A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, A2 Keys, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency), IELTS, TOEFL și cursuri de engleză pentru zona de business.

Astăzi suntem Centru de Engleza premiat Cambridge în cadrul competiției Preparation Centre Awards 2020 – organizată de Cambridge Assessment English, care premiază cele mai bune centre de pregătire Cambridge din România. Așadar munca ne este recunoscută la cel mai înalt nivel și de aici ne vine motivația să continuăm la aceleași standarde. Pasiune pentru limba engleză, seriozitate, disciplină, echipă dedicată, dorința de a încuraja și dezvolta cursanții! Iată care sunt ingredientele de bază pentru a duce un centru educațional la nivel de excelență.

Ne adaptăm timpurilor actuale și ne dezvoltăm în mod constant. Am considerat criza actuală ca pe o provocare, ca un pas pe care vrem să îl facem către viitor. Astfel, am demarat proiectul quot;Engleză online”, proiect pe care îl vom continua și după reluarea activității în sălile de curs.

În cel mai recent articol de pe blogul Flying Colours, Te provoc, online!, te invităm să afli cum am început acest proiect și vrem să aducem inspirație prin stilul nostru. Ne dorim să îți fim aproape și să desfășurăm cursurile online de limbă engleză cu aceeași naturalețe, același entuziasm și aceeași căldură ca și cele desfășurate în sălile de curs.

Vrei să te alături cursurilor noastre de engleză online?

Te invităm să completezi următorul formular – aici. Vom stabili apoi o evaluare de nivel, pentru a ști din ce punct al limbii engleze plecăm împreună, adică vom face primul pas pentru a ne cunoaște.

De ce cursuri engleză cu Flying Colours?

Pentru că ….

 suntem centrul de engleză cu promovabilitate 100% la examenele Cambridge

 noi nu predăm engleza, noi ne ajutăm cursanții să învețe engleza

 suntem o echipă de profesori pasionați de engleză și de educație

 avem o experiență de peste 10 ani în educație

 absolut fiecare cursant este important pentru noi

 ne inspirăm cursanții prin stilul nostru de lucru

Vino să ne bucurăm de fiecare zi în care engleza este parte din viața noastră, pentru că … engleza este un life skill. Cu cele mai bune gânduri!

www.FlyingColours.ro

0726 359 464 / 0726 FLY ING

Cele mai citite

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...

Gheboasă, audiat la DIICOT Dâmbovița într-un dosar de droguri

Gheboasă, în acte Gabriel Gavriș, prins cu droguri, a fost adus la audieri, vineri seara, la DIICOT Dâmbovița. Surse judiciare au precizat că...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...
Ultima oră
Pe aceeași temă