Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Educaţia trebuie să rămână un pilon fundamental pentru ca România să se dezvolte

Educaţia trebuie să rămână un pilon fundamental pentru ca România să se dezvolte ca naţiune, afirmă premierul Viorica Dăncilă într-un mesaj adresat de Ziua Învăţătorului.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 05.06.2018 - 13:14

"Azi, de Ziua Învăţătorului, avem prilejul să ne exprimăm recunoştinţa faţă de dascăli, să medităm la rolul pe care îl au în societate. Educaţia trebuie să rămână un pilon fundamental pentru a ne dezvolta ca naţiune, iar susţinerea învăţământului, ca domeniu prioritar în politicile publice, este o datorie de onoare pentru factorii decidenţi. La mulţi ani, doamna învăţătoare! La mulţi ani, domnule învăţător!", se arată în mesajul premierului Viorica Dăncilă.

Comentarii

loading...