19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSocialCum functioneaza un sistem de antifurt magazin?

Cum functioneaza un sistem de antifurt magazin?

Siguranta a fost mereu un aspect important, atat in ceea ce priveste siguranta locuintei, cat si in ceea ce priveste siguranta spatiilor publice, implicit a centrelor comerciale.

Iar odata cu aparitia hypermarket-urilor, vizitate zilnic de mii de oameni, necesitatea unor masuri avansate de securitate a devenit mai mult decat indispensabila.

Proprietarii de magazine au ajuns la concluzia ca este mai ieftin sa previi un furt decat sa recuperezi pagubele acestuia.

De aceea, in prezent, odata cu instalarea unui sistem antifurt magazin performant este necesara si aproape imposibil ca un hot sa poata scapa neidentificat.

Helinick.ro iti spune cum functioneaza aceste sisteme si de ce ar trebui ca ele sa fie implementate in orice centru comercial, mic sau mare.

In primul rand, un astfel de sistem este compus din camere de supraveghere prevazute cu  sistem de control acces.

Exista si etichete electronice de securitate, atasate de regula la produsele electronice, astfel ca daca un dispozitiv este furat dintr-un magazin, acesta va putea fi reperat dupa un cod unic.

Sistemele antifurt trebuie montate in magazine nu doar pentru prevenirea furturilor din exterior, ci si a celor din interior. De exemplu, un astfel de sistem va preveni furturile comise de angajati si va creste productivitatea acestora prin intermediul echipamentelor de facilitare a bunei organizari.

Alegerea unui sistem performant e influentata de mai multi factori

– Costurile financiare – Un centru comercial nu-si poate permite alegerea unui sistem care sa se bazeze doar pe camere de surpaveghere, astfel ca un sistem mai complex va costa mai mult;

– Faciliteaza utilizarea in conditii avantajoase – Chiar daca exista persoane insarcinate cu monitorizarea bunei functionari a acestor sisteme, e nevoie ca tehnologia acestora sa ofere acces rapid la informatiile inregistrate, pentru ca posibilii hoti sa fie depistati in timp util, iar autoritatile sa fie alertate.

De aceea, un sistem performant trebuie sa asigure accesul la imaginile dorite in cel mai scurt timp, iar alarmele sa se declanseze in cateva secunde.

Iata de ce un sistem antifurt e indispensabil in orice magazin

– Produsele sunt in siguranta la orice ora din zi si noapte;

– Produsele, fie ca e vorba de detergenti sau de telefoane de zeci de mii de lei sunt supravegheate non stop, astfel ca testarea lor de catre clienti si posibila defectare e imediat sesizata;

– Consumabilele sunt de asemenea supravegheate si orice tentativa de utilizare a lor in cadrul magazinului e reperata.

Supravegherea nonstop a produselor dintr-un magazine a devenit o necesitate pentru proprietarii centrelor comerciale.

Pentru cele mai bune servicii integrate antifurt, accesati platforma online:

www.helinick.ro

O echipa de profesionisti va pune la dispozitie cele mai bune sfaturi pentru alegerea sistemului potrivit si pentru implementarea lui in magazin.

Serviciile sunt disponibile in intreaga tara si beneficiati de asistenta specializata pentru instalarea si mentenanta sistemului ales.

Pentru mai multe detalii puteti trimite un e-mail la adresa office@helinick.ro sau suna la numarul de telefon 0745 394 665

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă