11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialCum decorurile cu balustrade de sticla modernizeaza aspectul business-ului tau?

Cum decorurile cu balustrade de sticla modernizeaza aspectul business-ului tau?

Acestea pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale precum lemnul, fierul, cromul sau piatra, arhitectura moderna vizand insa si cele mai populare modele de balustrade de sticla cu beneficii multiple care avantajeaza considerabil orice tip de constructie.

Balustrade invizibile pentru decoruri unice

Durabilitatea acestui material determina designerii de interior sa opteze din ce in ce mai des pentru diversele proiecte desfasurate, rezultatul final fiind un decor de efect, rezistent in timp.

Pe langa proprietatile care confera rezistenta elementelor de constructie realizate din acest material, sticla securizata elimina preocuparea pentru revitalizarea periodica a aspectului exterior, in cazul balustradelor confectionate din lemn sau fier.

Avantajele balustradelor din sticla securizata

– Eforturi minime pentru mentenanta si ingrijire – Spre deosebire de elementele de constructie similare, balustradele din sticla nu se pateaza si nu trebuie tratate (vopsite sau refinisate) precum cele din lemn sau fier.

Astfel, chiar si cand sunt montate pentru sustinerea scarilor exterioare sau terase si balcoane, elementele componente ale balustradelor din sticla se curata facil, cu produse clasice de curatare a sticlei.

– Durabilitatea elementelor componente – Materialele utilizate pentru confectionarea balustradelor sunt de cea mai buna calitate – pentru a deveni securizata, sticla este supusa unor tratamente pentru conferirea rezistentei.

Elementele de prindere si suport sunt realizate din aluminiu, care nu corodeaza in prezenta apei.

Balustradele de sticla pot fi integrate proiectelor de amenajare a constructiilor pozitionare pe malul marii, piscinelor si altor astfel de locatii.

– Personalizare si montare facila – In functie de proiectele desfasurate, balustradele pot fi comandate conform dimensiunilor si preferintelor clientilor.

Se poate utiliza atat sticla transparenta pentru vizibilitate maxima, cat si cea mata – pentru crearea spatiilor intime.

Integrarea elementelor din sticla in proiecte diverse de amenajare

– Proiecte de design interior

Balustradele din sticla sunt integrate in crearea spatiilor comerciale si de birouri, dar si pentru decorul locuintelor moderne si pentru adeptii stilurilor decorative eco.

Sticla este un material prietenos cu mediul, fiind reciclabil 100%

Scarile si balustradele din sticla creeaza spatii aerisite si lasa lumina sa patrunda pe toata suprafata, oferind vizibilitate maxima.

– Proiecte de design exterior

Pe langa aspectul modern si minimalist conferit spatiilor exterioare amenajate cu elemente din sticla securizata, aceste proiecte de design exterior reprezinta investitie durabila, eforturi minime de curatare si beneficii aduse utilizatorilor.

Balustradele din sticla pot fi folosite pentru decorul exterior al caselor – proprietate personala, dar si pentru designul localurilor, hotelurilor, centrelor de SPA, piscina etc.

Beneficiile sticlei securizate confectionata in cadrul fabricii SECURIT

Fabrica SECURIT confectioneaza elemente de constructie din sticla securizata, oferind materialele necesare si servicii complete pentru instalarea balustradelor de sticla pentru terase, balcoane, scari si ale suprafete care necesita o astfel de imprejmuire pentru clientii din intreaga tara.

Consultati unul dintre reprezentantii companiei aici pentru evaluarea spatiului vizat pentru amenajare, selectarea tipului de sticla potrivit si alte detalii tehnice necesare confectionarii personalizate.

Date de contact

  • Telefon – 021 321 31 77
  • E-mail – office@securitinternational.ro
  • Adresa – Str.Agricultori, Nr. 113, Sector 2 – Bucuresti

 

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...
Ultima oră
Pe aceeași temă