Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență trebuia să rezolve situația de la aeroportul din Cluj

Comisia parlamentară de anchetă privind românii care au plecat la munci agricole în străinătate consideră că aglomerația de la aeroportul din Cluj trebuia rezolvată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.07.2020 - 23:06

"Ținând cont că ne aflam în stare de urgenţă, ar fi fost probabil necesar ca cei care se ocupă de acest lucru, adică Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, să reglementeze activitatea referitoare la aeroport", a declarat, marți, preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă, senatorul Radu Oprea (PSD).

Aglomerația din parcarea aeroportului Cluj s-a produs când România era încă în stare de urgență și când un mare număr de lucrători români au plecat, prin acest aeroport, la munci agricole sezoniere în Germania.

Se estimează că circa 1800 de muncitori români au plecat cu avioane charter, de pe aeroportul din Cluj, într-o singură zi.

Comentarii

loading...