Bărbat urmărit internaţional de autorităţile franceze pentru proxenetism, prins la Constanța

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, dat în urmărire de autorităţile franceze pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălarea banilor, a fost prins de poliţiştii constănţeni.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2019 - 12:01

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile franceze.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei, pe data de 18 septembrie,  poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au depistat un bărbat de 28 de ani, din Năvodari, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze. El a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălarea banilor, fapte comise pe teritoriul Franţei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa.

El va fi prezentat joi, Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile franceze, transmite News.

Comentarii