5.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSocialBărbat prins sub un camion, după ce podul peste care trecea a...

Bărbat prins sub un camion, după ce podul peste care trecea a cedat

UPDATE:

Bărbatul blocat în cabina unei autobasculante, sub un pod prăbuşit, a fost eliberat de pompieri şi transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pacientul a fost preluat de o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

O autobasculantă a fost prinsă sub resturile unui pod care s-a prăbuşit, miercuri, în comuna argeşeană Merişani, un bărbat rămânând blocat în cabină.

Din primele informaţii a reieşit că autobasculanta, în cabina căreia se aflau două persoane, a căzut de pe un pod care s-a rupt. În momentul accidentului, în cabina autobasculantei se aflau două persoane, una dintre ele reuşind să iasă singură.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, precum şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. Pompierii au acţionat mai mult de o jumătate de oră pentru eliberarea persoanei blocată în cabină, potrivit Mediafax.

 

Potrivit ISU Argeş, pompierii intervin cu mai multe echipaje de descarcerare, SMURD şi autospecială în Malu Vânăt, unde un pod s-a rupt, iar o basculantă s-a răsturnat.

”Erau două persoane, una a ieşit, cealaltă este prinsă sub camion, de la brâu în jos.Peste cabină a picat un zid”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit ISU, o arcadă de beton s-a prăbuşit peste cabina basculantei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă