Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Angajații Ministerului de Interne vor primi în avans norma de hrană și norma de echipament

Toți angajații Ministerului de Interne vor primi, la data de 5 aprilie, norma de hrană cuvenită pentru luna aprilie, în valoare de circa 960 de lei pentru polițiști și militari și 750 de lei pentru personal contractual, anunță, miercuri, un comunicat al MAI.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2018 - 13:53

Potrivit aceluiași comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, angajații MAI vor primi, tot la data de 5 aprilie, cota din norma de echipament aferentă lunii aprilie, de circa 240 de lei.

"În urma consultării unităților a rezultat că această abordare – de plată parțială a drepturilor salariale anterior sărbătorilor de Paște – va asigura atât acoperirea unor nevoi de moment ale angajaților, dar și evitarea unei perioade mult prea mari între zilele de plată a salariilor angajaților (într-o astfel de situație ar fi fost vorba de 39 de zile). În MAI plata salariilor se face în mod normal în ziua de 14 a lunii", precizează comunicatul de miercuri al Ministerului Afacerilor Interne.

Comentarii