22.4 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Andreea Ciucă, președinta Asociației Magistraților: Se învrăjbeşte poporul împotriva noastră

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR), Andreea Ciucă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că, în urma atitudinii politicienilor față de magistraţi, poporul român este învrăjbit împotriva acestei categorii profesionale „ca şi când noi am fi o categorie socială oribilă”.

Judecătoarea Andreea Ciucă a făcut această declarație joi, la Târgu Mureș, ea fiind și preşedinta Curţii de Apel din Târgu Mureş.

„E populist şi demagogic şi mai ales acea abordare, nu pot să îi găsesc acum epitetul, este inadmisibil, indiferent pe ce palier te situezi, orice standard politic admisibil, a compara pensia de serviciu a magistratului în contrapondere cu alocaţia copiilor. Cum poţi să spui? Fă ce trebuie făcut în calitate de stat de drept pentru nevoile sociale şi dă ce trebuie copiilor! Noi niciodată nu am spus să se abroge pensia militarilor (…) Se învrăjbeşte poporul împotriva noastră ca şi când noi am fi o categorie socială oribilă pe faţa pământului”, a susținut Andreea Ciucă.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă