Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Magistratul Andreea Ciucă

Andreea Ciucă, președinta Asociației Magistraților: Se învrăjbeşte poporul împotriva noastră

Preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR), Andreea Ciucă, consideră că, în această perioadă, poporul român este învrăjbit împotriva acestei categorii profesionale.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2020 - 18:20

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR), Andreea Ciucă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că, în urma atitudinii politicienilor față de magistraţi, poporul român este învrăjbit împotriva acestei categorii profesionale "ca şi când noi am fi o categorie socială oribilă".

Judecătoarea Andreea Ciucă a făcut această declarație joi, la Târgu Mureș, ea fiind și preşedinta Curţii de Apel din Târgu Mureş.

"E populist şi demagogic şi mai ales acea abordare, nu pot să îi găsesc acum epitetul, este inadmisibil, indiferent pe ce palier te situezi, orice standard politic admisibil, a compara pensia de serviciu a magistratului în contrapondere cu alocaţia copiilor. Cum poţi să spui? Fă ce trebuie făcut în calitate de stat de drept pentru nevoile sociale şi dă ce trebuie copiilor! Noi niciodată nu am spus să se abroge pensia militarilor (...) Se învrăjbeşte poporul împotriva noastră ca şi când noi am fi o categorie socială oribilă pe faţa pământului", a susținut Andreea Ciucă.

Comentarii

loading...