8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialAlertă înainte de Crăciun. Două tone de preparate de porc retrase de...

Alertă înainte de Crăciun. Două tone de preparate de porc retrase de la vânzare

Alertă pe piața alimentară înainte de Crăciun. Peste 2000 de kilograme de preparate din porc au fost retrase de la vânzare, anunță ANSVSA.

În jur de două tone de muşchi ţigănesc şi urechi de porc – depistate cu bacteria Listeria – au fost retrase de la vânzare din 10 județe și din mai multe țări din Uniunea Europeană, inclusiv din Italia, Spania și  Marea Britanie.

Mușchiul țigănesc și urechile de porc, sub forma unor snaksuri, retrase acum de la vânzare, sunt produse şi distribuite de societatea Marcel SRL în mai multe ţări din spaţiul comunitar, dar şi în 10 judeţe de la noi.

Fabrica a fost verificată și temporar închisă. Nu va fi repornită până când nu vor fi rezultate negative la următoarele 10 probe, anunță Autoritatea Sanitar-Veterinară.

Se recomandă persoanelor care deţin aceste produse să nu le consume, să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazine și să recupereze banii.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Ciolacu vrea să-i aducă acasă pe românii din Qatar

„ Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă