Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

33 de persoane au fost infectate la Secţia Clinică Neurologie a Spitalului Judeţean Sibiu

Focar de infecție la Secţia Clinică Neurologie a Spitalului Judeţean Sibiu. Au fost confirmate 33 de cazuri, din care 21 sunt membrii ai personalului medical.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

Actualizat: 11.11.2020 - 19:57

,,În cadrul Secţiei Clinice Neurologie a fost identificat un focar de infecţie cu Covid -19, cu un număr de 21 de pozitivi din rândul personalului medical (dintre care 4 medici rezidenţi) şi 12 pozitivi din rândul pacienţilor internaţi. În cadrul anchetei epidemiologice a fost testat întregul personal şi toţi pacienţii. Secţia este în prezent închisă şi se efectuează procedurile de dezinfecţie terminală", a transmis Prefectura Sibiu, potrivit news.ro.

Persoanele care au testul negativ vor sta în autoizolare la domiciliu şi vor fi retestate înainte de reluarea activităţii în secţie.
 


Citește totul despre:

#sibiu #covid-19

Comentarii