Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: www.dreamstime.com

Verificări la Spitalul de Urgenţă pentru Copii din Cluj, unde s-a oferit, la cină, pateu cu viermi

Corpul de control al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj face verificări la Spitalul de Urgenţă pentru Copii, unde deputatul USR Emanuel Ungureanu a sesizat că o mamă internată cu copilul său a primit la cină pateu cu viermi.

Share

Rl online 0 comentarii

02.03.2020 - 15:02

Consiliul Judeţean Cluj precizează, ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca, Secţia Clinică de Pediatrie Nr. 1, de pe Calea Moţilor, nr. 68, "imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare", că preşedintele CJ Cluj, domnul Alin Tişe, a trimis deja Corpul de Control al instituţiei pentru a verifica aspectele semnalate.

"În acest moment, la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii se desfăşoară, în acelaşi scop, o anchetă internă. Consiliul Judeţean este în contact cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului, instituţie ce derulează, la rândul ei, un control în acest caz", arată CJ Cluj, menţionând că instituţia nu va tolera niciun fel de abatere de la normele de igienă sanitară şi alimentară, la niciunul dintre spitalele pe care le are în subordine, cu atât mai mult cu cât a alocat tuturor spitalelor sume importante de bani.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a sesizat că la acea clinică s-a oferit pateu cu viermi.

"O mămică care este internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie 1 de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi... Mâine dimineaţă voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilaşilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Seara, nestingheriţi, pe scări îşi fac apariţia gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul...", a scris Ungureanu pe Facebook.

El a spus că la Cluj-Napoca este nevoie nu doar de construirea urgentă a unui spital de copii monobloc de la zero, "ci şi să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea şi de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev".

"Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!", a mai scris Ungureanu.

Comentarii