Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, dotat cu echipament RMN

Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei urmează să fie dotat cu un echipament RMN, dar şi cu alte echipamente de investigare a sănătăţii pacienţilor, a precizat, vineri, pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului, Horia Scubli.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.07.2019 - 18:17

Potrivit acestuia, recent, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a vizitat unitatea medicală şi s-a interesat de stadiul unor lucrări care au loc în incintă.

"Am reuşit să o convingem pe doamna ministru să ne finanţeze în acest trimestru reabilitarea secţiei de radiologie, unde se vor amplasa ultimele achiziţii - un mamograf, un ecograf de ultimă generaţie şi, desigur, mult aşteptatul aparat cu rezonanţă magnetică. A fost apreciată prestaţia conducerii spitalului şi a eforturilor acestora pentru eficientizarea serviciilor medicale", a precizat primarul Horia Scubli în postarea sa.

Conform aceleiaşi surse, ministrul Sănătăţii a vizitat şi spaţiile în care urmează să fie montat echipamentul RMN şi a discutat în detaliu mai multe aspecte legate de investiţiile aflate în curs.

Spitalul municipal Sighetu Marmaţiei este singura unitate medicală din judeţ care funcţionează în sistem pavilionar, iar în urmă cu câteva săptămâni, un localnic care lucrează în străinătate a donat unităţii medicale o ambulanţă complet echipată, care să permită transportul pacienţilor în interiorul spitalului.

Comentarii