Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Spitalul din Făgăraș refuză bolnavii cu coronavirus de la alte spitale, pentru a nu importa epidemia

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului din Făgăraș, Mariana Câju, consideră că nominalizarea acestui spital ca unitate suport pentru coronavirus este periculoasă pentru comunitatea locală.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2020 - 19:04

"Nu înţelegem de ce acest virus trebuie importat de la Braşov la Făgăraş, unde nu există pacienţi confirmaţi cu acest virus. Cerem ministrului Sănătăţii să revină asupra deciziei. Acest mesaj este adresat prim-ministrului României, pentru a opri acele persoane din conducerea judeţeană care au luat această decizie şi l-au indus în eroare pe ministrul Sănătăţii", menționează un comunicat difuzat, miercuri, de preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului din Făgăraș, Mariana Câju.

Comentarii