Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Omagiu adus MEDICILOR si tuturor celor din linia 1 - corul filarmonicii “Paul Constantinescu”

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 29.03.2020 - 14:39

“Un nou videoclip realizat de dirijorul Corului Filarmonicii "Paul Constantinescu", Eduard Dinu, de membrii ansamblului și de apropiații lor.
,,Ansamblul aduce astăzi un omagiu celor aflaţi în prima linie a luptei împotriva coronavirus - COVID-19. Mulţumim eroilor în halate albe, mulţumim tuturor celor datorită cărora ne bucurăm de fiecare răsărit cu acelaşi entuziam cu care apreciem fiecare apus!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Facem toate eforturile să promovăm cultura prin videoclipuri inedite realizate online de ansamblul nostru și avem nevoie de susținerea dumneavoastră.

Toate videoclipurile realizate de noi în această perioadă sunt UNICE în România, datorită numărului de oameni suprapuși și lucrărilor în primă audiție cântate; lucrări atractive pentru public și care au avut parte de un mare succes pe pagina noastră de Facebook. ” Eduard Dinu, Dirijor Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești,Dirijor și Director General al Ascendis Choir, Vicepreședinte al Asociației Corul Regal Dinu

 

Comentarii

loading...