36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSănătateImediat ce-a fost numită ministru, Ioana Mihăilă a mers să doneze sânge

Imediat ce-a fost numită ministru, Ioana Mihăilă a mers să doneze sânge

Ioana Mihăilă, abia numită în funcția de ministru al Sănătății, a fost remarcată la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, unde s-a prezentat pentru a dona sânge, pentru prima oară în viața ei.

Noul ministru al Sănătății a venit să doneze sânge în dimineața zilei de vineri, 23 aprilie 2021.

Alte persoane aflate în incinta Centrului au remarcat și faptul că Ioana Mihăilă nu a intrat în față pentru a dona sânge, ci a așteptat la rând, după cei veniți înaintea ei.

Ioana Mihăilă este de profesie medic endocrinolog, iar înainte să fie numită ministru, a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății. „Am intrat în politică datorită frustrărilor acumulate lucrând în sistemul de sănătate”, anunța Ioana Mihăilă (USR PLUS) în decembrie 2020, imediat după ce fusese numită secretar de stat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă