8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSănătateAl optulea deces, în România, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era...

Al optulea deces, în România, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

Pacientul al cărui deces a fost anunțat marți dimineață este un bărbat în vârstă de 70 ani, care era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova și care fusese confirmat cu coronavirus la data de 19 martie.

Pacientul a sosit pe data de 7 martie din Italia împreună cu fiica lui, care în această perioadă se află în autoizolare.

Bărbatul de 70 de ani fusese adus inițial la data de 19 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova cu insuficienţă respiratorie, fiind internat pe Secţia ATI a spitalului.

Pacientul suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Asigurări de sănătate: despăgubirile cresc cu 27% în 2023, potrivit UNSAR

Românii au accesat anul trecut, în baza asigurărilor voluntare de sănătate, servicii medicale în valoare de 458 milioane lei. Cifra este în creștere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă