80% din cadrele didactice ale SNSPA vor să se vaccineze

80% din cadrele didactice ale Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) au răspuns afirmativ privind disponibilitatea vaccinării împotriva COVID-19, în urma colectării datelor solicitate la începutul acestui an de Ministerul Educaţiei.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

15.01.2021 - 18:16

Conducerea SNSPA consideră că imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare de care dispunem în acest moment pentru a lupta împotriva acestei pandemii şi, în acest sens, susţine campania de vaccinare desfăşurată în România.

În cadrul celei de a doua etape a campaniei de vaccinare, care va începe astăzi, 15 ianuarie 2021, se vor programa şi angajaţii din SNSPA.

"Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând în sălile de curs, însă, din păcate, în condiţiile epidemiologice actuale, acest lucru nu va fi posibil odată cu începerea semestrului al II-lea. Este important să reînceapă cursurile în format clasic, dar în condiţii de siguranţă, fără a pune în pericol sănătatea membrilor comunităţii SNSPA (studenţi, profesori, personal administrativ), precum şi a familiilor acestora. În acest sens, vaccinarea este un element fundamental, fiind cea mai sigură şi mai rapidă cale de a ne proteja de acest virus.", a susţinut prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Citește totul despre:

#vaccinare #snspa

Comentarii