7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăVlad Voiculescu, liderul PLUS București, atac la PNL

Vlad Voiculescu, liderul PLUS București, atac la PNL

Vlad Voiculescu, liderul PLUS București, a reacționat printr-o postare pe Facebook la tergiversarea alegerii viceprimarilor generali ai Capitalei, una dintre aceste funcții fiindu-i atribuită în cazul unei majorități asigurate de PNL și de Alianța USR-PLUS.

„Săptămâna asta se împlinesc 2 (două) luni de când votul bucureștenilor nu e respectat: Consiliul General al Municipiului București nu avut nici măcar o ședință iar viceprimarii generali nu au fost aleși de Consiliu și nu au preluat – așa cum v-am promis vouă, celor care ne-ați votat – responsabilități care să le permită să ducă la îndeplinire promisiunile făcute bucureștenilor.”, a scris luni Vlad Voiculescu pe Facebook.

Liderul PLUS București pune această amânare pe seama modificării în urmă cu o lună a Codului Administrativ, prin noi prevederi impuse de Guvern prin Ordonanță de Urgență.

„Explicația pentru toate acestea este de găsit nu în codul administrativ, ci într-o modificare a Codului Administrativ de acum o lună. La o lună după lege, guvernul PNL a modificat în mod (1) abuziv, (2) electoral interesat, (3) prostesc și iresponsabil una dintre legile fundamentale ale funcționării statului: Codul Administrativ.”, consideră Vlad Voiculescu.

El acuză Guvernul PNL că a modificat peste noapte o lege fundamentală, amână până după alegerile parlamentare din 6 decembrie orice negociere politică și blochează astfel respectarea promisiunilor votate de sute de mii de oameni.

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă