28.2 C
București
sâmbătă, 22 iunie 2024
AcasăPoliticăVIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: "Văd ruine...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor Dan, care și el candidează în alegerile din 9 iunie 2024.

Pe youtube, cântecul poartă titlul “Visuri în bagaj – Revoluția turcoaz”. Videoclipul pare să fi fost postat pe youtube în seara de 27 mai 2024.

Textul cântecului ar fi următorul:

Străzile sunt pline de capace, gropi adânci. Ai mașină nouă și-n loc să te bucuri, plângi! Și ferească Domnul să nu ajungi la spital. Vii cu o entorsă și pleci cu serviciul funerar! Poți să-mi iei haina, banii de chirie. Poți să-mi iei planurile că am încă o mie! Îți dau și geaca, chitara și motorul, Îți dau orice vrei, doar nu-mi lua viitorul! Hei! Hei! Hei! N-ai ce să ne mai iei! Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean! Hei! Hei! Hei! N-ai ce să ne mai ieeeeiii! Și toată iarna țurțuri în dormitor. Ne pierdem viețile la un semafor”

Finalul textului pare să fie optimist:

“Dacă acum simți că speranțele au apus / Când te afli la pământ poți merge doar în sus”

YouTube video

La alegerile locale din 9 iunie 2024, principalii candidați pentru funcția de primar al Bucureștiului sunt Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone, Sebastian Burduja și Mihai Enache. Conform celui mai recent sondaj de opinie, favoriți ar fi Nicușor Dan și Gabriela Firea, aceștia fiind și singurii dintre ei care au experiență în funcția de primar general.

Alegerile locale din România sunt într-un singur tur.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă