Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Udrea recunoaște că știa documentul secret al SRI prezentat de Băsescu

Elena Udrea a făcut noi declarații despre documentul secret al SRI făcut public de către Traian Băsescu. "Știam că există documentul, de aceea l-am și cerut în instanță, însă nu am știut că și fostul președinte îl are".

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 20.05.2018 - 21:37

Elena Udrea a făcut noi declarații despre documentul secret al SRI făcut public de către Traian Băsescu. „Știam că există documentul, de aceea l-am și cerut în instanță, însă nu am știut că și fostul președinte îl are. La vremea când eram ministru, m-a chemat să mă informeze că niște angajați fac lucruri ilegale, ca atare au și plecat din minister, discuție din 2011”. a spus Udrea.

În ceea ce privește conținutul și natura informațiilor, Elena Udrea susține următoarele: „Președintele mi-a spus fix conținutul acestor note, fix despre aceste persoane, nu era un fenomen generalizat”. Continuă apoi: „Trebuie o răspundere individuală, trebuie să se treacă la rejudecarea cauzelor pe probe ilegal făcute, deci le dau întru totul dreptate. Despre protocoale, președintele nu avea cum să știe, că nu a venit nimeni să-i spună ce s-a scris în protocolul dintre SRI și DNA, de exemplu. Cei care trebuiau să-l informeze erau probabil Coldea sau Maior”, a spus Udrea la România TV.

 

Comentarii

loading...