12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăTurcan, la Adunarea Regională PNL: Succesul moţiunii înseamnă eliminarea unei bariere

Turcan, la Adunarea Regională PNL: Succesul moţiunii înseamnă eliminarea unei bariere

”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee”, a spus Turcan, precizând că succesul moţiunii ar însemna ”eliminarea unei bariere”. În plus, Turcan afirmă că moţiunea nu este ”un moft”.

”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee. Astăzi am negociat încă o dată, aşa cum am făcut în multe zile în momentul pregătirii moţiunii de cenzură, om cu om, parlamentar cu parlamentar, susţinător cu susţinător al fiecărei zile pe care România poate să o câştige în drumul pro-european, astfel încât de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta i-a întrebat pe participanţii din sală dacă sunt pregătiţi pentru căderea Guvernului.

”Sunteţi pregătiţi ca de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie şi Partidul Naţional Liberal să dea României o guvernare pro-europeană, bună, cu bunăstare şi dezvoltare pentru fiecare cetăţean? Sunteţi pregătiţi ca, om cu om, român cu român să fie adus în slujba unei Românii normale şi prospere în al doilea mandat de preşedinte pentru Klaus Iohannis?”, i-a întrebat Turcan pe participanţii la întrunire.

Deputatul liberal consideră că succesul moţiunii este extrem de important.

”Succesul moţiunii de mâine înseamnă eliminarea unei bariere care până acum a stat ca obstacol fundamental  într-un proiect care putea să ducă România aproape de nivelul de trai din Uniunea Europeană, aproape de partenerii noştri occidentali, aşa cum Klaus Iohannis putea şi ştie să o facă. Din nefericire, trei ani de zile preşedintele nostru, un preşedinte bun şi eficient a fost blocat şi sabotat, s-a urmărit diminuarea atribuţiilor prezidenţiale”, a mai spus Turcan.

Aceasta a explicat că moţiunea nu este ”un moft”.

”Moţiunea de cenzură de mâine nu este un moft şi vreau să reţină fiecare om care crede, cinic vorbind, poate politicianist, că ar fi bine să o lăsăm pe Viorica Dăncilă că avem în cine trage, că e carne de tun, că e vai de capul ei. Însă, din nefericire, fiecare zi în plus la guvernare dăunează”, a afirmat deputatul liberal.

Reuniunea are loc la Romexpo, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă