7.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăPoliticăBăsescu despre Kovesi, Coldea, Maior, Ponta și socrul fostului premier

Băsescu despre Kovesi, Coldea, Maior, Ponta și socrul fostului premier

“Erau aici Victor Ponta, Gabriel Oprea, tata socru Ilie Sârbu, Florian Coldea, omul de panoplie. Degeaba au scris de sufragerie sute de pagini. Maior avea o relaţie foarte bună cu Mircea Geoană, se îneţelegeau ei foarte bine dacă era. Vă garantez că nu am vorbit cu Kovesi în noaptea alegerilor. Nu ştiu cu ce preşedinte a vorbit. Poate a vorbit cu Geoană atunci când şi-a anunţat victoria”, a declarat Băsescu la postul Romania TV.

Fostul preşedinte a continuat în aceeași manieră. Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa celor care ar fi fost în sufrageria lui Gabriel Oprea în 2009, dar şi despre întâlnirea pe care Kovesi ar fi avut-o cu Pescariu.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a anunțat că un alt mega dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) va fi clasat. Senatorul PMP lansează un atac grav la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi spune că dosarul EADS va fi prescris.

”Dacă este adevarat că Dinu Pescariu s-a dus în acest anturaj – Maior, Coldea, Sârbu, Oprea- și că acolo i s-a spus te duci la doamna Kovesi si rezolvam problema, atunci avem dovada de ce Pescariu și Florică nu au fost atinși nici cu o floare. Nepermis acest mod de lucru de la o doamna care spune că niciodată cu a avut de-a face cu oameni politici”, a continuat fostul președinte.

Senatorul crede că dosarul Microsoft nu este finalizat. 

“Eu cred că dosarul Microsoft nu este prescris. Duceam ancheta până la capăt. Lăsam o instanţă să se pronunţe. Ai dat tu graţiere, aşa cum o să facă şi cu EADS”, a spus traian Băsescu în direct la România TV.

 “Eu nu vreau să fiu ucigaşul doamnei Kovesi. Trec prin lucruri cu sânge rece. Nu mă înfierbânt. Dacă e adevărat că s-a dus în acest anturaj Pescariu şi i-a spus să se ducă la Kovesi, avem explicaţia. Procesul a mers până s-a închis. E nepermis un asemenea mod de lucru al unei doamne care spune că nu a avut treabă cu oameni politici”, a afirmat Băsescu.

Mircea Geoană, unii dintre marii săi rivali, a fost ironizat din nou de către fostul președinte al României. “Lor să le fie teamă. Cum să îl trimiţi pe Geoană să se îmbăieze la Vântu cu o seară înainte. Ei au greşit că ştiau că o să îl spulber pe Geoană în dezbatere”, a încheiat Băsescu.

 
 
 

Cele mai citite

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

Teodosie a demonstrat că barba te ajută să nu se vadă cât de ciuntit ieși de la Sinod

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, le-a demonstrat tuturor bărbaților, prin propria exemplificare, de ce este benefic să porți...
Ultima oră
Pe aceeași temă