Ştefănescu, despre plecările din PSD: Vom face şi noi în aceste zile un transfer

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, sâmbătă a un post TV, că formaţiunea urmează să facă în următoarele zile un transfer de alţi parlamentari, precizând că aceste plecări nu au cum să îngenuncheze „un partid care este al românilor”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.02.2019 - 18:03

„Vis a vis de aceste plecări, adică cei care au semnat scrisoarea, noi ne-am asumat şi ştiam şi bănuiam şi eram pregătiţi pentru aceste plecări. De aceea am cum două zile am şi anunţat că sistemul, care dă ordin pentru aceste plecări şi care creează tot felul de partide de la USR, PMP, ş.a.m.d., nu are cum să îngenuncheze un partid care este al românilor şi este PSD. Suntem pregătiţi şi noi. Vom face şi noi un transfer în următoarele zile de alţi parlamentari care s-au săturat de stilul acesta securistoido-băsist cu care sunt conduse alte formaţiuni politice şi vom întări grupurile parlamentare ale PSD”, a afirmat Codrin Ştefănescu, sâmbătă la România Tv.

În această săptămână mai mulţi social-democraţi au demisionat din PSD şi au aderat la Pro România.

Cel mai recent anunţ a fost făcut, sâmbătă, de Adrian Pau, deputat de Timiş, care a spus că se înscrie în Pro România, deoarece nu se mai “regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

De asemenea, fostul premier Mihai Tudose a anunţat, marţi pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Şi deputatul Georgian Pop a spus, joi, că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Au mai aderat la Pro România deputatul Oana Silvia Vlăducă şi deputatul Corina Bogaciu, care a demisionat din PSD în luna noiembrie a anului trecut. Nu în ultimul rând, s-a mai înscris în formaţiune şi senatorul Adrian Ţuţuianu, exclus în 2018 din PSD.

Comentarii