14.4 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăPoliticăSe prevede un cutremur în Justiție. Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir va...

Se prevede un cutremur în Justiție. Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir va face noi dezvăluiri

După ce a declarat că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului, ţinta fiind Călin Popescu Tăriceanu, într-un dosar deschis în 2013 şi din care s-a disjuns ulterior cauza Microsoft, fostul colonel SRI Daniel Dragomir iese la rampă, marți, la Antena3, spunând că vor urma noi dezvăluiri, care vor duce la revizuirea a sute de dosare.

„Este prima astfel de dezvăluire, mai urmează și altele. Și mai urmează alte documente care vor să probeze că în acelemomente DNA împreună cu SRI, condus la acel moment de generalul Coldea, au înființat echipe mixte care au lucrat în dosare penale sau pe lângă dosare penale, în așa fel încât să strângă date și informații cu privire la clasa politică din România. În perioada următoare vom discuta despre alte mandate, care cuprind zeci de personae și care se referă la o altă speță. Sunt absolut convins că în anul 2018 vor apărea lucruri extreme de grave care se referă la judecători ai câmpului tactic. (…) Este o chestiune de săptămâni, poate chiar luni în care vom avea concret liste și nume ale unor judecători implicați direct sub ordinal unor oficiali ai SRI în condamnarea și executarea unor oameni. Eu cred că există documente, care vor duce la revizuirea 300-800 de dosare. De ce? Pentru că vom vorbi despre dosarele unor oameni politici, oameni de afaceri, oameni simpli, care au nimerit pe culoarul justiției la cerința unor factori de decizie din SRI și acești oameni au fost executați. Cred că acesta este începutul clarificării a ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii ani”, a spus Daniel Dragomir, citează stripesurse.ro.

Cele mai citite

Ideologia ucide spiritul olimpic

Sportivii din Rusia și din Belarus au fost excluși de la Jocurile Olimpice din anul acesta de la Paris, lăsând să participe doar cei...
Ultima oră
Pe aceeași temă